Počeo šesti Student Business Hub: Pripremanje studenata za poslovni ambijent




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Besplatan program obuke Student Business Hub, koji organizuje Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore u saradnji sa kompanijom Balance2business, počeo je u subotu, 18. novembra. U okviru šeste generacije polaznika naći će se 15 studenata Univerziteta Crne Gore koji će se pripremati da odgovore na izazove koji ih mogu sačekati u poslovnom okruženju. Program je, po drugi put, podržala Evropska banka za obnovu i razvoj (ERBD).

Program je namijenjen mladima koji su motivisani da se, kroz usvajanje praktičnih znanja i vještine, pripreme za poslovni ambijent i svijet biznisa, ali takođe i za one koji žele da steknu jasnu viziju o sebi, svojoj budućnosti i svojim ciljevima.

U prvom dijelu programa, polaznici su imali prilike da, kroz veliki broj praktičnih vježbi, dublje upoznaju i prepoznaju sebe i šta zaista žele od svoje budućnosti i na koji način mogu dostići svoj definisani cilj.

Glavni predavač na obuci je osnivačica kompanije Balance2business Jelena Vuletić, koja studentima prenosi iskustva stečena u bogatoj karijeri.

Prvom susretu prisustvovali su polaznici prethodnih generacija, pa su ovom prilikom podijelili svoje impresije nakon završenog programa. Student Business Hub je u prethodne dvije godine prošlo već 120 učesnika, koji se već sada prepoznaju i ostvaruju rezultate u kompanijama, firmama i institucijama u kojima rade.

Studenti će nakon završenog programa, koji se održava u Sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore, dobiti sertifikat kao potvrdu o uspješno realizovanoj obuci.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.