Makanje.me - prvi crnogorski informativni portal posvećen mladima




Makanje.me - prvi crnogorski informativni portal posvećen mladima

Makanje.me predstavlja prvi crnogorski informativni portal posvećen mladima u Crnoj Gori, kreiran od strane NVO „Omladinski servis“, čija redakcija okuplja mlade, svestrane i kvalitene ljude, mahom studente koji na dnevnom nivou svojim čitaocima obezbjeđuju informacije iz domena obrazovanja, nauke, sporta, kulture, umjetnosti, omladinskog preduzetništva, ali i iz svakodnevnog života.

Akcenat u radu je dat na kulturi, umjetnosti i aktivizmu mladih, tako da na našem portalu se mogu naći i preporuke za knjige i filmove, ali i sve informacije vezane za konkurse, prakse, stažiranja, razmjene za mlade.

Pored informativnog tipa sadržaja, mladima je obezbijeđena posebna kategorija gdje mogu izraziti svoje viđenje na različite dnevne i omladinske teme koje su u fokusu. Kroz kategoriju Rukopisi, imamo priliku da vidimo mlade koji imaju stav, kvalitetno znanje i iskustvo, te da kroz pisani materijal možemo čitati predloge koji će našu omladinu mijenjati na bolje. 

Saradnja sa UCG predstavlja veliki potencijal, obzirom da nam je cilj da studente informišemo o svim edukativnim događajima, a prije svega da kroz moderne načine komunikacije pozitivno utičemo na promociju programa mobilnosti koje pruža Univerzitet Crne Gore, naših studenata koji će sa javnošću podijeliti svoje iskustvo iz inostranstva, ali i inostranih studenata koje studiraju u Crnoj Gori.

Veb adresa sajta je: www.makanje.me



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.