Klikom do svih kanala komunikacije Univerziteta Crne Gore




Profili Univerziteta Crne Gore na društvenim mrežama su kanali za brzu i direktnu komunikaciju sa studentima, profesorima, akademskim osobljem i zainteresovanima za aktuelnosti Univerziteta Crne Gore.

Na profilima Univerziteta Crne Gore lako i brzo se informišite o aktuelnostima studijskih programa, naučnim istraživanjima, programima mobilnosti, stipendijama, ljetnjim školama, radionicama, seminarima, obukama, studentskim aktivnostima, javnim događajima, pričama alumnista i drugim temama.

Univerzitet Crne Gore je na raspolaganju za sva pitanja, u domenu svog djelovanja, posjetiocima i pratiocima društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram. Na kanalu YouTube se postavljaju svi video materijali Univerziteta Crne Gore: javni događaji, promo filmovi, ankete.  Na Linkedinu, društvenoj mreži koja povezuje poslovni svijet, na globalnom nivou, objavljuju se sve vijesti vezane za Rektorat Unverziteta Crne Gore i politiku upravljanja.

Svih pet kanala komunikacije su direktno povezani (linkovani) sa zvaničnim sajtom Univerziteta koji  na naslovnoj strani sadrži ikonice za Facebook , TwitterYouTube, Linkedin i Instagram. Klikom na ove ikonice, posjetilac sajta se direktno upućuje na profil društvenih mreža.

Razvijanjem mreže pratilaca profila na društvenim mrežama nastojimo da u direktnoj komunikaciji osluškujemo potrebe studenata, kao i svih članova akademske zajednice,  u skladu sa tehnološkim zahtjevima novog vremena i misijom Univerziteta da se stalno unapređuje i razvija,.

Zapratite nas na zvaničnim kanalima i prvi saznajte sve informacije o Univerzitetu Crne Gore: 

 Facebook                 Instagram                  Twitter                  YouTube                  Linkedin



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.