Pravni fakultet

Biografija




Rođena je 25.12.1980. godine u Nikšiću. Gimnaziju „Stojan Cerović“ završila je kao dobitnik diplome „Luča.“

Pravni fakultet Univerziteta Crne Gore je završila 2003. godine sa prosječnom ocjenom 9.50. U toku studija je više puta nagrađivana (Nagrade Pravnog fakulteta, Nagrada Univerziteta, Nagrada Opštine Nikšić, Atlas Stipendija ).

 Magistarski rad na temu: „Založno pravo u Opštem imovinskom zakoniku za Knjaževinu Crnu Goru“ je odbranila na pravnom fakultetu u Beogradu. Na istom fakultetu je doktorirala 2016. godine na temu: „Obligacioni odnosi u Opštem imovinskom zakoniku za Knjaževinu Crnu Goru i njihova primjena između dva svjetska rata (1918-1941).“

Kao saradnik u nastavi je radila na Pravnom fakultetu Univerziteta Mediteran gdje je obavljala funkciju prodekana za nastavu (2017-2019.godine).

Položila je pravosudni i advokatski ispit. U svom dosadašnjem radu posvećena je izučavanju pravno-istorijskih tema i tema vezanih za akademski integritet i visoko obrazovanje.

Učestvovala je na stručnim konferencijama, studijskim boravcima, kao i u realizaciji projekata Pravnog fakulteta, kao i Univerziteta Crne Gore.

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.