Rektorat, 04.04.2019

Prezentacija o američkim univerzitetima 

U susret predstojećem Sajmu američkih univerziteta, Savjetnica mreže Education USA Anica Vujnović, održaće prezentaciju o američkim univerzitetima u četvrtak 4. aprila u 11.00 u Rektoratu UCG.

Na prezentaciji će studenti saznati nešto više o onim univerzitetima koji će biti prisutni na sajmu, a koji nude programe za master i doktorske studije, kao i kako se najbolje pripremiti za sajam.

Savjetnica EducationUSA mreže govoriće o procedurama, rokovima i uslovima potrebnim za dobijanje stipendija kao i raznovrsnim programima koje je moguće pohađati na  univerzitetima u SAD.

Education USA [1] je globalna mreža više od 400 obrazovnih savjetodavnih centara podržanih od strane Biroa za obrazovanje i kulturu Stejt departmenta. Obrazovni savjetodavni centri mreže EducationUSA aktivno promovišu visoko obrazovanje u SAD dajući tačne, nepristrasne, sveobuhvatne i pravovremene informacije o visokoškolskim ustanovama u Sjedinjenim Državama i pružajući savjete kvalifikovanim pojedincima  kako da na najbolji način iskoriste te mogućnosti.