Fakultet za turizam i hotelijerstvo

Biografija




Biografija

Rođena 11.06.1978.god. u Podgorici gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju sa odličnim uspjehom. Zvanje diplomirani geograf-turizmolog stekla je na Prirodno-matematičkom Fakultetu u Novom Sadu odbranom diplomskog rada pod nazivom "Turizam Lindosa". U toku studija bila je aktivan član DMIIZG-a "Branislav Bukurov". Kao student apsolvent stručnu praksu obavljala je na ostrvu Rodos u Grčkoj, gdje je pokazala izuzetne poslovne sposobnosti što joj je omogućilo dalji radni angažman kod istog poslodavca u naredne dvije godine.

U periodu od 2005. do 2016.godine bila je dio uspješnog tima hotelske grupe Montenegro Stars iz Budve, gdje je stekla iskustvo iz više oblasti hotelskog poslovanja radeći na različitim pozicijama (recepcioner, agent prodaje, asistent šefa recepcije, šef recepcije, room division menadžer). Ponosna je na činjenicu da je bila dio pre-opening tima koji je radio na otvaranju, "izgradnji", obukama kadrova i postavljanju standarda hotela "Splendid", dio tima koji je organizovao smještaj i doček brojnih medijskih zvijezda, poznatih ličnosti, političara i uspješno priredio mnoge događaje u hotelu.

Dio stručnog usavršavanja iz oblasti hotelijerstva obavljala je u hotelu "Seetelhotel Ahlbecker Hof" u Ahlbeck-u, Njemačka.

Od oktobra 2017.godine radno je angažovana na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru, gdje nastoji da kroz predmet "Praktična obuka", sa studentima podijeli stečena stručna iskustva, dočara im ljepotu, prenese ljubav i ukaže na izazove poziva koji su odabrali.

Porodično je ostvarena, supruga je i majka dva dječaka. Sa svojom porodicom živi u Kotoru.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.