Summer Job 2024. godine 6. i 7. marta




 <span class="CyrLatIgnore"> Summer Job </span>2024. godine 6. i 7. marta

Studentski parlament Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Kancelarijom za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore organizuje šesnaesti Sajam sezonskog zapošljavanja pod nazivom Summer job 2024.

Na Sajmu će se svim prisutnima predstaviti veliki broj renomiranih poslodavaca iz cijele Crne Gore iz oblasti turizma i srodnih djelatnosti, koji otvaraju vrata mladima i pružaju priliku za sticanje prvog radnog iskustva.

Projekat ima za cilj zapošljavanje mladih ljudi iz Crne Gore u toku ljetnje turističke sezone i prilika je za sve zainteresovane da se na najjednostavniji način informišu o opcijama za zaposlenje u domaćim kompanijama. Imajući u vidu značaj sezonskih poslova za privredu Crne Gore i veliko učešće strane radne snage tokom sezone, projekat doprinosi upravo povećanju učešća mladih radnika iz Crne Gore koji pokazuju veliko interesovanje za rad na sezonskim poslovima u našoj zemlji.

Sajam sezonskog zapošljavanja održaće se 6. marta u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru od 10-16h, a svoj nastavak će imati i sledećeg dana, 7. marta, u Kotoru, na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo UCG, u istom periodu.

Do sada je kroz Summer job 2024 svoje prvo radno iskustvo steklo preko 10.000 maturanata i studenata, a svake godine sezonske poslove ponudi oko 50-70 poslodavaca koji nude skoro 1000 otvorenih pozicija za sezonsko zaposlenje, čime je ovaj projekat prepoznat kao najveći događaj ovakvog karaktera na  kojem učestvuju predstavnici privrednog sektora.

Za sve dodatne informacije o ovogodišnjem Summer job-u stojimo na raspolaganju, te nas možete kontaktirati putem e-mail adresa: summerjob@ucg.ac.me i razvojkarijere@ucg.ac.me ili pozivom na broj telefona koordinatora: 020 414244.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.