Fakultet za turizam i hotelijerstvo

Biografija




Biografija

Anđela Rašković rođena je 11. oktobra 1995. godine u Kotoru. Osnovnu i srednju školu završila je u Herceg Novom. Dobitnik je priznanja „Luča“. Osnovne studije završila je na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, studijski program Turizam, sa prosječnom ocjenom „B“. Postdiplomske specijalističke studije završila je na istom Fakultetu, studijski program Turizam sa prosječnom ocjenom „A“ (9.65). Specijalistički rad „Specifičnosti empirijske marketing segmentacije turističkog tržišta“ pod mentorstvom prof. dr Andriele Vitić-Ćetković, odbranila je u julu 2018. godine.

Postdiplomske magistarske studije, studijski program Turizam, upisala je studijske 2018/19. godine. Sve predmete na magistarskim studijama položila je sa prosječnom ocjenom „A“ (10,00). U završnoj je fazi izrade magistarske teze.

U toku studiranja na svim nivoima studija, bila je dobitnik stipendije grada Herceg Novog. Govori i piše engleski i italijanski jezik. Koristi se njemačkim jezikom.

Tokom 2019. godine obavljala je pripravnički staž na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru. U oktobru iste godine, birana je u stručno zvanje saradnik u nastavi za sljedeće predmete: Globalni marketing, Marketing u turizmu, Ponašanje i zaštita potrošača u turizmu, Menadžment događaja u turizmu, Globalizacija u turizmu, Principi pravilne ishrane u turizmu, Poznavanje namirnica i nacionalna kuhinja, Trendovi u ishrani, za studijsku 2019/20. godinu.

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.