Filozofski fakultet

Biografija - Miletić Bojana




Biografija - Miletić Bojana

Rođena je 28. avgusta 1983. godine u Sarajevu, gdje je započela osnovno obrazovanje, a osnovnu i srednju  školu završila je u Plužinama. Diplomirala je 2007. godine na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, na Odsjeku za psihologiju. Na istom fakultetu upisuje postdiplomske studije i 2011. godine odbranila je magistarski rad na temu:“ Percepcija osobina rukovodilaca kao faktor motivacije zaposlenih“. Doktorsku disertaciju pod nazivom :“Vaspitni stilovi roditelja i odnos adolescenata prema školi“ odbranila je 2015. godine.

Na Univerzitetu Crne Gore je honorarno angažovana od 2007. godine, a od oktobra 2021. godine je u radnom odnosu kao saradnik u nastavi.

Ima dugogodišnje radno iskustvo u oblasti socijalne i dječje zaštite, najprije kao psiholog i koordinatorka tima za zaštitu od nasilja u porodici, a zatim i kao supervizorka u Centru za socijalni rad Nikšić. Od 2016. do 2021. godine bila je zaposlena u Zavodu za socijalnu i dječju zaštitu u Podgorici kao načelnica Odjeljenja za razvoj i stručnu podršku.

Završila je edukaciju iz Sistemske porodične psihoterapije, Integrativne psihodinamske psihoterapije i EMDR psihoterapije.

Autorka je i realizatorka većeg broja akreditovanih obuka koje su namijenjene stručnjacima iz oblasti socijalne i dječje zaštite.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.