Otvorene prijave za radionice na temu radnih prava




Otvorene prijave za radionice na temu radnih prava

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore poziva sve zainteresovane mlade ljude da se prijave na radionice koje organizuje neformalno udruženje mladih "Udruženi Solidarni", u saradnji sa NVO Asocijacija za edukaciju i razvoj i NVO Savez za djecu i mlade KUĆA.

Prijave se vrše na e-mail adresu karijernicentar@ucg.ac.me zaključno sa 16. junom slanjem sledećih informacija: Ime, prezime, kontakt telefon.

Cilj ove obuke je da mladi ljudi, bili oni zaposleni, pripravnici, volonteri, studenti, đaci, ili nezaposleni, povećaju svoju informisanost i znanje iz oblasti radnih prava koja im pripadaju, kao i da se osnaže u borbi za njihovu zaštitu. Tokom četiri treninga, na kojima će se obrađivati po dvije teme iz oblasti radnih prava, mladi ljudi će imati prilike da čuju i da se raspitaju o najčešćim pitanjima vezanim za radni odnos, kao i da se posvjetuju sa našim trenerima o načinima kako da rariješe sopstvene nedoumice i probleme.

Radionice obuka mladih na temu radih prava realizovaće se online, putem Zoom aplikacije, 17, 22, 24 i 28. juna sa početkom u 17.00.h. Svaka radionica će sadržati po dva modula (teme) u trajanju od po 1h i 30.min. Predavači na radionicama biće stručna lica iz sindikata, NVO sektora i akademske zajednice.

Svi učesnici koji budu prisustvovali na više od 75% treninga, dobiće sertifikat o pohađanoj obuci.

U prilogu je dostupna agenda svih radionica.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.