Građevinski fakultet

Biografija - Miladinović Borko




Biografija - Miladinović Borko

Rođen 16. oktobra 1986. godine u Nikšiću gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju.

Na Građevinski fakultet Univerziteta Crne Gore upisao se 2005. godine. Osnovne studije završio 2008. godine. Iste godine upisuje specijalističke studije, smjer Konstruktivni, koji završava u oktobru 2009. godine odbranom specijalističkog rada pod nazivom ’’Seizmička analiza jedanaestoetažnog objekta visokogradnje u dvojnom konstruktivnom sistemu’’.

Postdiplomske magistarske akadamske studije iz oblasti građevinarstva, smjer Konstruktivni, na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore upisuje 2009. godine. Magistarski rad pod nazivom ’’Nosivost vertikalnih šipova pod dejstvom horizontalnih sila u uslovima pojave likvefakcije u tlu’’ odbranio je 2015. godine.

Postdiplomske doktorske akadamske studije iz oblasti građevinarstva, smjer Geotehnika, na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore upisao je 2015. godine.

Od januara 2010. godine do septembra 2011. godine bio je angažovan na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore kao honorarni saradnik u nastavi na grupi predmeta iz oblasti Geotehnika.

Radni odnos je zasnovao u septembru 2011. godine na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore kao saradnik u nastavi na grupi predmeta iz oblasti Geotehnika.

Čita, piše i govori engleski jezik.

Oženjen, otac troje djece.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.