Počelo prijavljivanje učesnika i radova za vodeću regionalnu naučnu konferenciju CSA
Počelo prijavljivanje učesnika i radova za  vodeću  regionalnu naučnu konferenciju CSA

FOTO ARHIVA: CSA konferencija 2019.

Prijavljivanje radova za XVII izdanje međunarodne naučne konferencije u oblasti sporta, koja će se održati u Cavtatu, Dubrovniku, u Hrvatskoj, od 2. do 5. aprila 2020. godine, već je počelo i otvoreno je do 15. februara 2020. godine.

Riječ je o konferenciji koja već tradicionalno okuplja svjetska imena naučnika i učesnike sa četiri kontinenta svijeta.

Konferenciju pod nazivom "Sport, fizička aktivnost i zdravlje: savremene perspektive", Crnogorska sportska akademija  organizuje u saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore i drugim međunarodnim partnerima, kao i pod pokroviteljstvom tradicionalnih i novih partnera.

Predsjedavajući CSA konferencije prof. dr Duško Bjelica navodi da je već sada počelo prijavljivanje radova, a da zainteresovani naučnici mogu naći na zvaničnom sajtu konferencije uputstva za registraciju (http://www.csakademija.me/conference/abstract-submission.html i http://csakademija.me/conference/registration.html).

„Svi prihvaćeni i prezentirani abstrakti (usmeni ili u prezentaciji) biće objavljeni u crnogorskom časopisu o sportskoj nauci i medicini Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine, renomiranom časopisu koji izdaje Crnogorska sportska akademija i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje na Univerzitetu Crne Gore“, kazao je Bjelica.

Ovaj časopis je indeksiran u svjetskim bazama kao što su WOS, Scopus, Index Copernicus, DOAJ, SCImago, SPORTDiscus, ERIH PLUS, ProQuest, Open Academic Journals Index, Google Scholar, SHERPA/RoMEO, Crossref, NLM Catalog, Islamic World Science Citation Center, i ROAD.

Autor može dostaviti samo jedan sažetak kao prvi autor i dva sažetka kao koautor.

Više informacija je dostupno na: http://www.csakademija.me/conference/abstract-submission.html

i na linku: http://csakademija.me/conference/

https://www.mladiniksica.me/pocele-prijave-za-naucne-konferencije/

 

 

Image

 Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.