Rektorat, 25.02.2020

Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore i Summer Job 2020 u ponedjeljak, 2. martaDan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore i Sajam sezonskog zapošljavanja u turizmu „Summer Job 2020“  biće održani u ponedjeljak, 2. marta u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru u Podgorici, u periodu od 10 do 15 sati.

Ova dva događaja realizuju Karijerni centar Univerziteta Crne Gore i Studentski parlament Univerziteta Crne Gore. 

Dan otvorenih vrata UCG je jedinstvena prilika da maturanti dobiju sve potrebne informacije i steknu sliku o procesu studiranja, programima mobilnosti, mogućnostima studijskog boravka u inostranstvu.  

Ovaj izbor će im olakšati i besplatan primjerak Informatora Univerziteta Crne Gore za 2020/21. godinu koji će biti dostupan na Danu otvorenih vrata. 

Sajam sezonskog zapošljavanja „Summer Job 2020“, koji se paralelno, realizuje u  Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru u Podgorici,  organizuje se već 13 godina i ima za cilj zapošljavanje domaće radne snage u toku ljetnje turističke sezone. 

Na sajmu će učestvovati više od 30 poslodavaca koji će ponuditi radna mjesta studentima i maturantima, te odgovori na sva njihova pitanja i upoznati ih sa uslovima koji im se nude. 

Studenti koji žele da apliciraju za sezonski posao mogu preuzeti CV formular dat na linku ovdje. 

Dokumenti

Broj posjeta : 2468