Predavanje prof. dr Remza Dedića sa Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru




Predavanje prof. dr Remza Dedića sa Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru

Mašinski fakultet Univerziteta Crne Gore i Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike - Sveučilišta u Mostaru sklopili su dana 21.11.2023. godine Sporazum o naučno-poslovnoj saradnji. Na bazi navedenog Sporazuma dva fakulteta započinju konkretnu aktivnost na zajedničkom radu i istraživanju na razvoju natkoljenične proteze za osobe sa invaliditetom na bazi hidrauličnog pogona.

Na početku ove zajedničke aktivnosti prof. dr Remzo Dedić, redovni profesor i prof. dr Nebojša Rašović, vanredni profesor Fakultetu strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru, održati će na Mašinskom fakultetu u Podgorici predavanje na temu:

PREGLED RAZVOJA HIDRAULIČNE NATKOLJENIČNE PROTEZE – SmartLeg

u kome će izložiti rezultate i iskustva istraživačkog tima sa njihovog Fakulteta u radu i istraživanju na ovome vrlo interesantnom, značajnom i izazovnom projektu.

Pozivamo akadamsku zajednicu i sve zainteresovane istraživače, naučne i stručne radnike i pojedince da prisustvuju ovome vrlo interesantnom predavanju.

Predavanje će se održati u ponedeljak 18.12.2023. u Svečanoj sali na drugom spratu zgrade Tehničkih fakulteta, sa početkom u 13. časova.

U Podgorici, 14.12.2023. godine

Image

Image

 

Image

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.